Ons windsurfmateriaal

Al meer dan 10 jaar zet Absolut in op top windsurfmateriaal.

We beschikken over een heel uitgebreid gamma aan windsurfmateriaal.
Naast een 25-tal initiatie-set-ups, hangen in onze loods de laatste nieuwe RRD en Loft-zeilen. Er is voor elk wat wils: van de kleinste maat 3.7 tot de grootste maat 8.5.
Naast de initiatieplanken (met vast of inklapbaar zwaard) hebben we een 10-tal funboards ter beschikking variërende tussen 125 en 155 liter.

We beschikken over wetsuits in alle mogelijke maten en kunnen u ook een aantal trapezes aanbieden. U hoeft dus werkelijk enkel maar een zwembroek en handdoek mee te brengen. Voor de rest zorgen wij.

Onze zeilen hangen altijd opgetuigd. Onze materiaalmeester moet ze dus maar van de haak te halen en u kan beginnen windsurfen !!!

Het gebruik van dit windsurfmateriaal is gratis voor alle Gold-members.

Ons SUP-materiaal

SUP’en oftewel Stand Up Paddle Board is hip en trending. Absolut kon m.a.w. niet achterblijven en kocht in het seizoen 2014 6 SUP’s aan.

De SUP’s variëren tussen 10,5 en 12,4 voet. Het zijn heel stabiele boards met veel volume.
Ideaal dus voor een SUP-toertje rond de eilandjes van de Donk of voor een Paddlefit-sessie op windloze dagen.

Ons watervlak

De Donkvijver is zonder twijfel het mooiste watervlak van ZO-Vlaanderen.

De Donkvijver is bijna 40 ha groot en bestaat uit 2 vijvers die met elkaar verbonden zijn. Als de wind goed zit, kan je op de ‘grote vijver’ gemakkelijk rakken van 1 km planeren.
Her en der in de grote vijver bevinden zich aan de rand kleine eilandjes. Plezierig en interessant om daar met de SUP langs te varen.

Eén maal per jaar kunnen we op de Donk tijdens het windsurfen, zeilen of SUP’en ook mee genieten van Feest in het Park dat eind augustus op de oevers van de Donkvijver plaats vindt.

Ons clubhuis en onze beachbar

Absolut bezit zonder twijfel de bar met het mooiste uitzicht van Oudenaarde.

Vanop ons gezellige beachterras met comfortabele zitbanken kijk je uit op de kleine vijver van de Donk. Ideaal voor een drankje en een klein hapje.

Vlak naast de loods bevinden zich de kleedkamers, eentje voor de vrouwen en eentje voor de mannen.

 

Absolut, beachbar